RengasGroup 5v. Synttärit

Rengasgroup 5v. synttärit peruttu Koronan vuoksi. Kesärenkaiden tarjoushinnat voimassa toistaiseksi.

Hinnat asennettuna alk. 185/65-15 255€, 195/65-15 265€, 205/55-16 275€, 225/45-17 335€, 225/40-18 355€.

Katso kaikki tarjoukset tästä!

Merkit Triangle, Kontio, Hankook, Nokian Hakkablue2. Tuo renkaasi minulle vaikkapa heti, niin laitetaan ne valmiiksi odottamaan allelaittoa.

Hydrauliöljy 32 tai 46 395€/205l


Raskaan kaluston dieselöljy HDX 15W-40 515€/200l

Tarjous voimassa huhtikuun ajan.

Lappi Jää-Ahma – Pohjoinen Uutuus!

Lappi Jää-Ahma on täysin uusi, huippuedullinen nastarengas pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Lappi Jää-Ahmassa on enemmän erinomaista pitoa Lappi Shuriken® -erikoisnastojen sekä ainutlaatuisen Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseoksen ansiosta.

Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin – se toimii parhaiten lumella ja jäällä, kylmimmissä ja vaativimmissa olosuhteissa. Kylmällä ja märällä asfaltilla Lappi Arctic Ice™ tarjoaa myös erinomaista turvallisuutta. Lappi Arctic Ice™ seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä. Vertaansa vailla oleva Arctic Ice -kumiseos yhdessä äärimmäisen pitävien Shuriken-erikoisnastojen kanssa tekevät Lappi Jää-Ahmasta erinomaisen talvirenkaan.

Lappi Jää-Ahma puree jäähän kuin ahman terävät kynnet. Jää-Ahman ”kynnet” ovat uniikit Lappi Shuriken® -erikoisnastat. Shuriken erikoisnastoilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Uudessa Lappi Jää-Ahmassa tavallista parempi pito ja huippuedullinen hinta ovat kaikki kaikessa.

TUTUSTU

 

 

Hankook Talvirenkaita varastossa!

Hankook Winter i*pike R2 W429

Hankookin Premium-luokan talvirengas antaa turvallista suorituskykyä talven haastavissa olosuhteissa, myös jäällä. Rengas antaa hyvää pitoa niin jäällä, lumella kuin lumisohjossa. Talvirenkaan monet innovatiiviset ja nykyaikaiset ominaisuudet lisäävät turvallisuutta ja parantavat ajomukavuutta jokapäiväisessä käytössä.
Erityisesti pohjoisen vaativaan talveen suunniteltu nasta-uutuus huippuominaisuuksilla ja erinomaisella pidolla varustettu rengas. Nastan rakenne on uudistettu ja niiden määrää renkaassa on lisätty huomattavasti edeltävään malliin nähden.

TUTUSTU

Hankook Winter i*pike LT RW09 (C-renkaat)

Premium-luokan nastarengas pakettiautoihin. Erinomainen pito ja ajettavuus. Ammattikuljettajan varma valinta. RW09 on moderni pakettiautojen nastarengas, jossa nastat on sijoitettu kahteentoista riviin. Näin jokainen tiehen koskettava nasta saa pitävän otteen jäästä. Renkaan tukeva keskikannas kantaa raskaankin kuorman. Leveät pitkittäiset ja poikittaiset pääurat pitävät niin kaarreajossa ja kiihdytyksessä kuin jarrutuksessakin. Kulutuspinnan pääurien kartiokkuus auttaa pitämään lumen ja sohjon poissa. Uusi, puhdas kosketuspinta takaa parhaan mahdollisen pidon.

TUTUSTU

Erä Suomalaisia Uusiotalvirenkaita!

Ostimme erän Suomessa valmistettuja uusiotalvirenkaita CR-Renkaat Oy:ltä

Nasta- ja kitkarenkaat

185/65-15 250€ / sarja
195/65-15 260€ / sarja
205/55-16 280€ / sarja

Hinnat asennettuna.

Uusiorenkaan ostajana saat tuotteen, joka on suunniteltu kestämään ja samalla säästät uusiutumattomia luonnonvaroja, sillä hiilijalanjälki on vain kolmasosa alkuperäisen renkaan valmistuksesta!

Kesärenkaat ja vanteet pakettihintaan!

Kesärenkaat ja alumiinivanteet nyt pakettihintaan:

205/55-16

Autogrip ja Inverno Silver alumiinivanne 598€/paketti

Autogrip ja Ascari II alumiinivanne 668€/paketti

Goodyear ja Inverno Silver alumiinivanne 698€/paketti

Goodyear ja Ascari II alumiinivanne 768€/paketti

225/45-17

Autogrip ja Inverno Silver alumiinivanne 698€/paketti

Autogrip ja Ascari II alumiinivanne 798€/paketti

Goodyear ja Inverno Silver alumiinivanne 878€/paketti

Goodyear ja Ascari II alumiinivanne 948€/paketti

225/40-18

Autogrip ja Inverno Silver alumiinivanne 838€/paketti

Autogrip ja Inverno Black Polished tai Titanium 878€/paketti

Kesärenkaat 2019 saapuneet varastoon!

Kesärenkaiden vaihtoaika

Kesärenkaiden vaihtamisen kanssa ei kannata hoppuilla, sillä sää voi yllättää autoilijan vielä pitkälle kevääseen. Kesärenkaat voi vaihtaa aikaisintaan 1.3. huomioiden kuitenkin ajo-olosuhteet ja yöpakkasten vaikutuksen.

Suositeltavaa olisi lykätä kesärenkaille siirtymistä ajankohtaan, jolloin yöpakkasista ei enää ole vaaraa. Laki velvoittaa vaihtamaan kesärenkaat alle maaliskuun loppuun mennessä, tai viimeistään toisen pääsiäispäivän jälkeisenä maanantaina.

Kesärenkailla saa lain mukaan ajaa 1.12. saakka, jolloin Suomessa alkaa talvirengaspakko. Poikkeuksellisissa sääolosuhteissa laki sallii kesärenkailla ajon myös tästä pidempään.

Kesärenkaiden kunto kannattaa tarkistaa jo hyvissä ajoin ennen niiden vaihtamista. Huomioitavia asioita ovat mm. renkaiden urasyvyydet ja ilmanpaineet. Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin kannattaakin varautua kunnollisilla ja turvallisilla renkailla, sillä hyvät renkaat voivat olla halpa henkivakuutus.

2018/2019 TALVIRENKAAT SAAPUNEET VARASTOON!

Talvirenkaat on vaihdettava alle viimeistään 1.12. ja niitä on käytettävä helmikuun loppuun. Nastarenkaita saa käyttää 1.11. alkaen.

Lain mukaan nastarenkaita saa käyttää aina sään ja kelin niin vaatiessa. Lainsäädännössä nastarenkaiden käyttöaika on määritelty myös pääsiäisen mukaan, ja nastarenkaita saa käyttää vähintään pääsiäismaanantaita seuraavaan maanantaihin. Pääsiäisen perusteella määritelty vaihtopäivä vaihtelee siis vuosittain.

Talvirenkaat voivat olla nastattomia tai nastallisia. Nastattomia talvirenkaita kutsutaan kitkarenkaiksi. Niiden pito-ominaisuudet ovat parhaimmillaan lumisella tiellä. Jäisellä tiellä nastarenkaiden pitävyys on parempi, mutta niiden teitä kuluttava vaikutus on kitkarenkaita suurempi.

Määräyksissä edellytetään talvirenkaille vähintään 3,0 mm urasyvyyttä rengaskuvion pääurien leveydeltä. Loskaisella tai lumisella kelillä tai muuten vaikeissa olosuhteissa talvirenkaiden kulutuspinnan syvyys olisi hyvä olla vähintään 5–6 mm.

Talvirenkaita on käytettävä henkilö- ja pakettiautoissa. Myös ulkomailla rekisteröityjen henkilö- ja pakettiautojen on käytettävä Suomessa talvirenkaita.