Kesärenkaat ja vanteet pakettihintaan!

Kesärenkaat ja alumiinivanteet nyt pakettihintaan:

205/55-16

Autogrip ja Inverno Silver alumiinivanne 598€/paketti

Autogrip ja Ascari II alumiinivanne 668€/paketti

Goodyear ja Inverno Silver alumiinivanne 698€/paketti

Goodyear ja Ascari II alumiinivanne 768€/paketti

225/45-17

Autogrip ja Inverno Silver alumiinivanne 698€/paketti

Autogrip ja Ascari II alumiinivanne 798€/paketti

Goodyear ja Inverno Silver alumiinivanne 878€/paketti

Goodyear ja Ascari II alumiinivanne 948€/paketti

225/40-18

Autogrip ja Inverno Silver alumiinivanne 838€/paketti

Autogrip ja Inverno Black Polished tai Titanium 878€/paketti

Kesärenkaat 2019 saapuneet varastoon!

Kesärenkaiden vaihtoaika

Kesärenkaiden vaihtamisen kanssa ei kannata hoppuilla, sillä sää voi yllättää autoilijan vielä pitkälle kevääseen. Kesärenkaat voi vaihtaa aikaisintaan 1.3. huomioiden kuitenkin ajo-olosuhteet ja yöpakkasten vaikutuksen.

Suositeltavaa olisi lykätä kesärenkaille siirtymistä ajankohtaan, jolloin yöpakkasista ei enää ole vaaraa. Laki velvoittaa vaihtamaan kesärenkaat alle maaliskuun loppuun mennessä, tai viimeistään toisen pääsiäispäivän jälkeisenä maanantaina.

Kesärenkailla saa lain mukaan ajaa 1.12. saakka, jolloin Suomessa alkaa talvirengaspakko. Poikkeuksellisissa sääolosuhteissa laki sallii kesärenkailla ajon myös tästä pidempään.

Kesärenkaiden kunto kannattaa tarkistaa jo hyvissä ajoin ennen niiden vaihtamista. Huomioitavia asioita ovat mm. renkaiden urasyvyydet ja ilmanpaineet. Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin kannattaakin varautua kunnollisilla ja turvallisilla renkailla, sillä hyvät renkaat voivat olla halpa henkivakuutus.

2018/2019 TALVIRENKAAT SAAPUNEET VARASTOON!

Talvirenkaat on vaihdettava alle viimeistään 1.12. ja niitä on käytettävä helmikuun loppuun. Nastarenkaita saa käyttää 1.11. alkaen.

Lain mukaan nastarenkaita saa käyttää aina sään ja kelin niin vaatiessa. Lainsäädännössä nastarenkaiden käyttöaika on määritelty myös pääsiäisen mukaan, ja nastarenkaita saa käyttää vähintään pääsiäismaanantaita seuraavaan maanantaihin. Pääsiäisen perusteella määritelty vaihtopäivä vaihtelee siis vuosittain.

Talvirenkaat voivat olla nastattomia tai nastallisia. Nastattomia talvirenkaita kutsutaan kitkarenkaiksi. Niiden pito-ominaisuudet ovat parhaimmillaan lumisella tiellä. Jäisellä tiellä nastarenkaiden pitävyys on parempi, mutta niiden teitä kuluttava vaikutus on kitkarenkaita suurempi.

Määräyksissä edellytetään talvirenkaille vähintään 3,0 mm urasyvyyttä rengaskuvion pääurien leveydeltä. Loskaisella tai lumisella kelillä tai muuten vaikeissa olosuhteissa talvirenkaiden kulutuspinnan syvyys olisi hyvä olla vähintään 5–6 mm.

Talvirenkaita on käytettävä henkilö- ja pakettiautoissa. Myös ulkomailla rekisteröityjen henkilö- ja pakettiautojen on käytettävä Suomessa talvirenkaita.

Kausisäilytykselle TARJOUS!!

Tarjous! Kausisäilytys 25€/4kpl
hinta sisältää
Renkaiden pesun, asiallisen säilytyksen, tarkistukset ja vakuutuksen.
Lisäksi otamme asiakkaaseen yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen sesonkin alkua, jos on tarvetta vaihtaa uudet renkaat.

Kesärengassesonki alkaa!

2018 kesärenkaat ovat saapuneet varastoomme!

Olethan ajoissa niin varmistat onnistuneet kaupat!

Voit tuoda vaihtoa vaativat kesärenkaasi meille jo nyt, niin laitamme uudet renkaat valmiiksi ja varastoimme ne odottamaan alle asennusta.