Barzetta Vulcanus 18″

8×18″ 165€/kpl

Osasto:

Kuvaus

Kehätaottu Barzetta Vulcanus Rimforged on ainutlaatuinen uutuusvanne Barzetta-mallistossa.

Barzetta Vulcanus edustaa uuden sukupolven sensaatiomaista kehätaontatekniikkaa, jonka ansiosta vanne on entistäkin kevyempi, lujempi ja suorituskykyisempi.

Paino uskomattomat vain 8,8kg!

Uutta kehätaontamenetelmää käyttämällä Barzetta Vulcanuksen paino on saatu minimoitua hämmästyttävään 8,8 kiloon. Normaaliin vanteeseen verrattuna painoa säästyy jopa noin 20%, joten Barzetta Vulcanus vainteita käyttämällä autosi jousittamaton massa putoaa lähes 10kg. Tämä parantaa autosi ajotuntumaa ja tehon välittymistä tiehen huomattavasti. Eron normaaliin vanteeseen verrattuna huomaat jousituksen parantumisena, mukavuuden lisääntymisenä ja suorituskyvyn kuten kiihtyvyden parantumisena.
Barzetta Vulcanus Kehätaonta

Keveyttä ja lujuutta kehätaonnalla 

  • Kehätaonnan ensimmäisessä vaiheessa vanneaihio asennetaan taontakoneeseen ja se kuumennetaan.
  • Toisessa vaiheessa erikoissuunniteltu hydraulinen taontarulla takoo vanteen leveämmäksi.
  • Kolmannessa vaiheessa vanne taotaan lopulliseen muotoonsa ja leveyteensä.
  • Taonnan tuloksena alumiinin kiderakenne tiivistyy ja vahvistuu. Jolloin valmis vanne on ohuempi ja kevyempi, mutta silti kestävämpi.

 

Huomiota herättävä, kehätaottu Barzetta Vulcanus on saatavilla myös uudessa hintaluokassa, jossa kustannuksia on saatu alennettua modernin ja tehokkaan kehätaontatekniikan avulla. Kehätaottu Vulcanus hakee vertaistaan muiden vanteiden joukossa.

Barzetta Vulcanus on aito sepäntaidon mestarinäyte. Antiikissa Vulcanus oli tulen ja sepäntaidon jumala. Vulcanus on täydellinen nimi uutuusvanteelle, jossa mikään ei ole tavallista vaan uniikkia ja jäljittelemätöntä. Kehätaottu Vulcanus on unelmavanne – kevyt, luja ja poikkeuksellisen upea.

Vulcanuksessa on räjähtävää voimaa – koe se itse.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barzetta Vulcanus 18″”