Linglong GreenMax Winter Grip 2

Kuvaus

Linglong GreenMax Winter Grip 2:ssa on markkinoiden parasta huipputekniikkaa. Renkaassa (205/55-16) on peräti 252 kappaletta 5-kulmaista Pentagon-erikoisnastaa, jotka tarjoavat äärimmäistä pitoa – markkinoiden suurin nastamäärä tällä hetkellä mutta kuitenkin pieni tienkulutus. Test Worldin testeissä jarrutuspito jäällä oli parempi kuin viime vuoden kaikki testit voittaneilla Continentalilla ja Michelinillä. Kova premium-luokan uutuusnasta, josta vielä puhutaan. Nyt ennakkotilauksessa!

Tänäkin vuonna pohjoismaisen kitkarengas GREEN-Max Winter Ice I-15 Nordicin hinta-laatusuhde on erinomainen. Tarjolla on laaja valikoima Linglong-kitkarenkaita. Hinnat kaikissa kitkarenkaissa ovat todella huokuttelevalla tasolla. Valikoimassa lisäksi Linglong GreenMax Winter Grip Van 2 -nastarengas pakettiautoihin ja trailereihin. Laadukas pakettiauton nastarengas modernilla kuviolla.

Linglong sai helmikuussa 2015 toteutetussa asiakastyytyväisyysmittauksessa erinomaisen tuloksen. Vastaajista 86 prosenttia aikoo ostaa tulevaisuudessakin Linglong-renkaat, ja peräti 66 prosenttia ilmoitti Linglong-renkaiden ylittäneen odotukset joko selvästi tai hieman. Pettyneitä oli vain 3 prosenttia. Talvirenkaiden pito lumella ja jäällä saivat erinomaiset arvosanat!